Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) draait het om verantwoordelijkheid nemen en bewuste keuzes maken om samen een balans te bereiken. MVO drukkers maken al jaren gebruik van inkten op plantaardige basis en worden geen chemicalien of alcohol meer in de pers gebruikt. Daarbij vinden niet alleen alle uitingen standaard op Balance papier (gerecycled papier uit FSC © papiervezels zonder chloor) plaats, maar raden we het ook onze klanten aan.

Maar er komt meer bij kijken. Het gaat ook om mensen en hoe wij met elkaar omgaan. Daarom steunt Koninklijke Drukkerij Van der Weerd bijvoorbeeld stichting Het Vergeten Kind (voorheen de Guusje Nederhorst Foundation). Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen van 0 tot 8 jaar die een moeilijke kindertijd doormaken en door een onveilige of instabiele thuissituatie noodgedwongen verblijven in onpersoonlijke, sobere opvangcentra in Nederland.

 
 
Partners
                                            
 
Koninklijke Drukkerij Van der Weerd Groep is lid van MDMX, een landelijk samenwerkingsnetwerk op het gebied van grafische media. Landelijk zijn tientallen zelfstandige bedrijven aangesloten. Samen beschikken zij over hypermoderne drukkerijen, uitgeverijen, ontwerp- en fotostudio’s, specialisten in direct mail en digitale media. Door dit landelijke netwerk is de dienstverlening breed én gespecialiseerd: in principe is alles mogelijk en er altijd een vestiging dichtbij.

 

   • disclaimer    • terms    • privacy
Drukkerij Valkenstadt BV • Dragonder 28b 5555 XZ Valkenswaard • T 040 207 46 46 • info@valkenstadt.nl website door DigiConcept